Receptidee

Duo van gegrilde spiesjes met coleslaw en gepofte aardappel met kruidenboter

Voorbereiding:

45 minuten

Bereiding:

45 minuten

Hoofdgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 4 garnaalbrochettes EPIC
  • 4 zeevruchtenbrochettes EPIC
  • 1 halve witte kool
  • 1 halve rode kool
  • 3 wortelen
  • 1 rode ui
  • 2 appels
  • Bosje peterselie
  • Sap van 2 limoenen
  • Een paar eetlepels mayonaise
  • 4 grote aardappelen
  • 100 gram boter
  • Sjalot
  • Look
  • Citroenzeste
  • Peper en zout

Bereidingswijze

Coleslaw Rasp de witte kool, rode kool en wortelen. Snij de rode ui fijn, snij de appel in blokjes. Meng de mayonaise met het sap van de limoen en voeg de gehakte peterselie toe. Meng de saus met de andere ingrediënten en kruid met peper en zout. Gepofte aardappel Wikkel de aardappel in aluminiumfolie en leg ze een uur in hete kolen. Kruidenboter Meng de boter met een fijngesneden sjalotje, peterselie, een teentje look en wat zeste van citroen. Kruid met peper en zout. Wikkel de boter in plasticfolie en laat minstens 2 uur rusten in de ijskast. Bak de spiesen en serveer met de coleslaw, aardappel en kruidenboter.
12 gepelde garnalen
90 g/st
Zakje 800 g

Garnaalbrochet

diverse zeevruchten
100 g/st
Zakje 800 g

Provencaalse brochet

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!