Receptidee

Edamame boontjes met pittige kruiden

Voorbereiding:

10 minuten

Bereiding:

10 minuten

Hapje

4 personen

Ingrediënten

  • 400 gram edamame boontjes in peul, gezouten EPIC
  • 1 eetlepel neutrale olie zoals zonnebloemolie
  • 1 eetlepel geplette look
  • 1 eetlepel fijngehakte gember
  • 2 eetlepels lichte soja saus
  • 2 theelepels honing
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 eetlepel sambal oelek

Bereidingswijze

Maak eerst de saus: Stoof de look en gember in de olie. Voeg dan de rest van de ingrediënten toe. Verwarm de edamame in kokend water. Laat ze uitlekken als ze warm zijn, doe ze in een potje en giet er de saus over. Serveer meteen als hapje.
gezouten
Zak 400 g

Edamamebonen in peul

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!