Receptidee

Roodbaars met zuurkool en chorizo

Voorbereiding:

15 minuten

Bereiding:

15 minuten

Hoofdgerecht

4 personen

Ingrediënten

  • 4 roodbaarsfilets EPIC
  • 500 gr zuurkool
  • 150 gram chorizo
  • Een bosje peterselie
  • 100 ml room
  • Gebakken aardappelen

Bereidingswijze

Verwarm de zuurkool. Snij de chorizo in stukjes en bak in wat olie. Voeg op het einde wat chilipeper en fijngehakte peterselie toe. Voeg de room bij de zuurkool. Bak de roodbaarsfilets in olie. Lepel wat zuurkool en vis op het bord en werk af met de chorizo en peterselie. Serveer met gebakken aardappelen.
140-200 g/st
Zakje 800g

Roodbaars filets

met vel
140-200 g/st
Zakje 800g

Roodbaars filets

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!