Receptidee

Spring rolls en trigons met dips

Voorbereiding:

15 minuten

Bereiding:

10 minuten

Hapje

4 personen

Ingrediënten

  • Mini-loempia’s EPIC
  • Curry trigons EPIC
  • 150 gram pindakaas
  • 1 teentje look
  • 1 theelepel limoensap
  • Chilivlokken
  • 1 theelepel bruine suiker
  • 2 theelepels sojasaus
  • Zoet zure dip kant en klaar

Bereidingswijze

Meng voor de pindasaus de pindakaas, de look, het limoensap, de chilivlokken, bruine suiker en sojasaus. Voeg wat water toe als het mengsel wat te dik is. Frituur de mini-loempiaatjes en de trigons. Serveer ze met de zoet zure saus en de pindasaus.
15g/st
60 st/unit
Doosje 900 g

Mini-loempia's met groentenvulling

15g/st
60 st/unit
Doosje 900 g

Deegflapje met groentenvulling en curry

Industriezone Blauwe Steen
Heiveldekens 4
2550 Kontich
site@hottlet.be
+32 3 451 31 31
maandag tem vrijdag : 8-12u & 12u30 - 15u
BE0403.656.986

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief

En blijf zo op de hoogte!